Call us toll free: 0523-72250
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free: 0523-72250

Säg hej till en ny kollega!

Med fokus på sociala medier, text, bild och film har Katarina gjort entré i SCH! Efter många år som både marknadsansvarig och florist på Sollidens handelsträdgård är det dags för ett nytt kapitel.

Idag behöver alla företag ha en stark närvaro i sociala medier för att synas. Det är vi nog alla medvetna om. Du måste frekvent posta nya inlägg och se till att informationen på hemsidan är aktuell. De digitala kanalerna har blivit en naturlig del i våra liv. Vi letar uppgifter, öppettider, söker efter företag och tjänster. Dessutom följer vi både nyhetsuppdatering utrikes, inrikes och på hemmaplan. Och givetvis vill vi ha kontakt med vänner och bekanta. Men som företag kan det vara klurigt att hinna med allt detta. Det ska fotas, filmas, skrivas texter och taggar. Och inläggen ska planeras och komma ut i rätt tid. Hur ska man hinna?

Katarina har många års erfarenhet av arbete med sociala medier, och hjälper er gärna! Välkommen att boka ett introduktionsmöte. Ni får berätta om era målgrupper och vad ni vill kommunicera, så lägger vi upp en plan för ert företags digitala närvaro. 

Hör gärna av dig om du vill veta mer, så bokar vi ett möte!
Katarina Schläger
katarina@sch-form.com

0704 – 50 48 78

 

About the Author:

Kommentarer inaktiverade.

Related Posts