Call us toll free: 0523-72250
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free: 0523-72250

Katarina – ny medarbetare på SCH!

by info@sch-form.com 0 comments
Säg hej till en ny kollega! Med fokus på sociala medier, text, bild och film har Katarina gjort entré i SCH! Efter många år som både marknadsansvarig och florist på Sollidens handelsträdgård är det dags för ett nytt kapitel. Idag behöver alla företag ha en stark närvaro i sociala medier för att synas. Det är vi nog alla medvetna om. Du måste frekvent posta nya inlägg och se till att informationen på hemsidan är aktuell. De digitala kanalerna har blivit en naturlig del i våra liv. Vi letar uppgifter, öppettider, söker efter företag och tjänster. Dessutom följer vi både nyhetsuppdatering utrikes, inrikes och på hemmaplan. Och givetvis vill vi ha kontakt med vänner och bekanta. Men som företag kan det vara klurigt att hinna med allt detta. Det ska fotas, filmas, skrivas texter och taggar. Och inläggen ska planeras och komma ut i rätt tid. Hur ska man hinna? Katarina har många års erfarenhet av arbete med sociala medier, och hjälper er gärna! Välkommen att boka ett introduktionsmöte. Ni får berätta om era målgrupper och vad ni vill kommunicera, så lägger vi upp en plan för ert företags digitala närvaro.  Hör gärna av dig om du vill veta mer, så […] Read more!

Premiär för Mäster Bengts växtnäring

by info@sch-form.com 0 comments
Biogödsel av rester från lokal fiskberedning Idag börjar Renahav sälja en konsumentprodukt, passande för vårbruket. Mäster Bengts växtnäring! Biogödsel som bygger på rester från vår lokala fiskberedningsindustri. En riktig win win! Introduktionspris 10:-/liter! Fyll upp egna kärl eller köp dunk, och betala med swish. Självbetjäning på Klevs gård. SCH! står bakom Renahavs grafiska material.   Read more!

Fräscht kursutbud i norra Bohuslän

by info@sch-form.com 0 comments
Nya kurser och dito katalog! Kommunala vuxenutbildningarna i norra Bohuslän är på väg ut med ny katalog. Slutkorrektur har gått iväg från SCH! idag.   Read more!

M-butiken blir Hamngatan19

by info@sch-form.com 0 comments
En nystart med ny look Idag öppnade Kicki upp sin nya butik Hamngatan 19. Namn och grafisk look: SCH! Vi passar på att önska lycka till med Hamngatan19 – klädbutiken mitt i Kungshamn. Read more!

Drönarfilm över vackra Hållö

by info@sch-form.com 0 comments
På hög höjd! Eftermiddagens uppdrag innebar drönarfilmning på Hållö. Om du har tankar och önskemål om film från ovan när det gäller din verksamhet, tveka inte att kontakta Mattias. Han har mångårig erfarenhet av att filma och fotografera med drönare.   Read more!

Den svenska biogas-modellen åker utomlands

by info@sch-form.com 0 comments
Redo för internationell konferens! I veckan levererades en illustration till Linköpings universitet för visualisering av den svenska biogas-modellen under en internationell konferens.     Read more!

Förpackning och etikett till Smögens tvålbruk

by info@sch-form.com 0 comments
Handgjorda, närproducerade tvålar på gång! Du kommer väl ihåg att tvätta dig? Nu kan du snart köpa en härligt återfettande, lokalproducerad tvål från Smögen, med inslag av av tång! SCH! Har utformat en etikett i form av gördel till tvålen som paketeras i vaxpapper. Finns med doft av lavendel samt granskott!     Read more!

Sändning av gudstjänster i pandemi-tid

by info@sch-form.com 0 comments
SCH! filmar, klipper och sänder på Facebook Ikväll sänds den tredje av andakter i stilla veckan på Facebook, i samarbete mellan Equmeniakyrkan Smögen och Sotenäs pastorat. SCH! har stått för ideell inspelning och klippning.         Read more!

Jubileum med egen öl-etikett för Powerboat Marine

by info@sch-form.com 0 comments
Stort kalas och specialdesignad öl-etikett När det är jubileum och bjudning kan ett företag, som Powerboat Marine i höstas, låta trycka upp en egen öl-etikett. SCH! fick äran att ta fram ett jubileumsemblem, inbjudningskort och den specialdesignade öletiketten. Grebbestad bryggeri stod för innehållet i flaskan.           Read more!

Produktfoto för MM Keramik

by info@sch-form.com 0 comments
Nya bilder till hemsida, folder och bildgalleri En del av SCH!s verksamhet är fotografering, och då främst reklam och produktfotografering. En av kunderna är MM Keramik som fått ny hemsida men också folder med ett galleri av bilder. Genom att arbeta med olika utsnitt och bakgrund blir det en rik variation som framhäver varje enskilt verk eller teknik.           Read more!

Informationsgrafik för biogasens processväg

by info@sch-form.com 0 comments
Presentationsmaterial för att visualisera tekniska processer Igår fick Sotenäs kommun ta emot priset för Årets kommunala innovation 2020 för skapandet av Symbioscentrum. I den industriella symbios som håller på att växa fram har SCH! haft förmånen att arbeta fram presentationsmaterial för att visualisera tekniska processer. Nu senast har det handlat om informationsgrafik för att visa biogasens väg genom processerna i Renahavs och Orklas anläggningar. Det fina är att live-värden sedan lagts in så att besökare och anställda kan se flödena i realtid.               Read more!

Biogas i det hållbara samhället

by info@sch-form.com 0 comments
Ett illustrationsjobb för Linköpings universitet Förra våren hade SCH! förmånen att jobba med en publikation från Linköpings universitet: ”Biogas i det hållbara samhället”. Förutom illustrerade presentationer av fyra biogas-case blev det även en omslagsillustration. I somras släpptes den svenska version och i vintras även en engelsk översättning                 Read more!