Call us toll free: 0523-72250
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free: 0523-72250

Presentationsmaterial för att visualisera tekniska processer

Igår fick Sotenäs kommun ta emot priset för Årets kommunala innovation 2020 för skapandet av Symbioscentrum. I den industriella symbios som håller på att växa fram har SCH! haft förmånen att arbeta fram presentationsmaterial för att visualisera tekniska processer. Nu senast har det handlat om informationsgrafik för att visa biogasens väg genom processerna i Renahavs och Orklas anläggningar. Det fina är att live-värden sedan lagts in så att besökare och anställda kan se flödena i realtid.

 

Illustration för Renahav och Orkla - biogasens väg genom processerna.

Illustration för Renahav och Orkla – biogasens väg genom processerna.

 

 

 

 

 

 

About the Author:

Kommentarer inaktiverade.

Related Posts