Call us toll free: 0523-72250
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free: 0523-72250

Fiska hummer

Ja, så lyder rubriken i affischen som SCH! tagit fram. Planschen andas woodtype och annan gammal tryckteknik och beskriver i enkla ordalag hur man som fritidsfiskare går till väga för att fiska hummern.

Affischen är tryckt på 170 grams träfritt obestruket miljöpapper, och är emballerad i stöttålig papprulle. Den säljs för närvarande på Smögen marin, Nordens skeppshandel, Smögen; Sea Lodge, Smögen; Makrillvikens vandrarhem, Smögen; Huset Brevé, Kungshamn samt Carapax i Lysekil. Den finns även på Carapax webbshop http://www.carapax.se/diverse-tillbehor/

Givetvis går det även bra att titta in på SCH! och köpa den där. Priset är 160:- inkl. moms

About the Author:

Kommentarer inaktiverade.

Related Posts